Vermist

Huisdier kwijt?

Bent u uw huisdier kwijt? Kijk op onze pagina Gevonden dieren of uw dier door ons gevonden is. Staat uw dier er niet bij? Houd de pagina Gevonden dieren in de gaten en meld de vermissing altijd zelf aan bij Stichting Amivedi.

Wij werken nauw samen met Stichting Amivedi. Amivedi faciliteert de registratie van vermiste en gevonden huisdieren in Nederland en is daarmee een landelijk meldpunt voor huisdiereigenaren. Met dank aan deze kosteloze registratie worden jaarlijks bijna duizenden huisdieren teruggevonden. Wij raden u dan ook aan om uw vermiste huisdier te registreren op amivedi.nl en daar ook in de gaten te houden of uw huisdier gevonden is. 

Dierenasiel Stevenshage

U kunt ook de vermissing van uw huisdier doorgeven aan dierenasiel Stevenshage. In het geval dat uw huisdier daar dan wordt binnengebracht, zal Stevenshage contact met u opnemen. Klik hier om uw dier als vermist op te geven bij Stevenshage.

Dierenasiel Noordwijk

U kunt ook de vermissing van uw huisdier doorgeven aan dierenopvangcentrum Offem Noordwijk. In het geval dat uw huisdier daar dan wordt binnengebracht, zal het dierenopvangcentrum contact met u opnemen. Klik hier om uw dier als vermist op te geven bij Offem.

Facebook

Op Facebook zijn diverse groepen waarin mensen oproepjes plaatsen over vermiste en gevonden huisdieren. Wij raden u dan ook aan om in de voor u relevante groepen een oproep te plaatsen over uw vermiste huisdier. Hier vindt u een lijst met de diverse groepen in deze regio.

Nextdoor & BuurtApp

Als u gebruik maakt van de app Nextdoor of BuurtApp, kunt u ook hier een oproep plaatsen over uw vermiste huisdier.

U kunt ook flyers of posters van uw vermiste huisdier in uw buurt verspreiden. Hiermee vergroot u de vindkans! Via deze link kunt u gemakkelijk een poster maken.