Vrijmarkt donatie

Yvonne Hijman, coördinator van de Dierenambulance regio Leiden, kreeg zaterdagmorgen onverwacht bezoek van de 11 jarige Jill van der Haven en haar vader uit Leiderdorp. Jill kwam trots een bedrag van 65 Euro aanbieden. Dat bedrag had ze verdiend door badeendjes te verkopen tijdens de vrijmarkt op Koningsdag in haar woonplaats. Heel toepasselijk. Het geld wilde ze niet voor zichzelf houden. De Dierenambulance leek haar een goede besteding.

“Dat is ook zo”, liet Yvonne Hijman haar weten. “De Dierenambulance en ons Vogelasiel zijn voor hun inkomsten nog helemaal afhankelijk van acties als deze en bijdragen van onze donateurs. Dat Jill ons wil steunen vinden wij dan ook fantastisch”.

Jill op de vrijmarkt en voor de bus van de ambulance. De foto’s zijn gemaakt door haar vader.