Interview Sleutelstad Radio

Jaap van Meijgaarden, voorzitter van de Leidse Regionale Dierenambulance-Vogelasiel, werd geïnterviewd door Sleutelstad Radio over het ernstige tekort aan vrijwilligers bij de dierenambulance en het vogelasiel.

"De drukke periode staat weer voor de deur”, zegt Jaap van Meijgaarden. “Dat betekent extra werk met het ophalen en verzorgen van dieren. Niet alleen van jonge vogels, die door een kat zijn aangevallen, of uit het nest zijn gevallen en door de ouders dan niet meer kunnen worden verzorgd, maar ook van honden en katten, die de lente in hun bol hebben en minder goed opletten bij het oversteken van wegen. Vandaar deze dringende oproep voor nieuwe vrijwilligers.”

Hieronder kan u het interview terugluisteren.

Robbert Beurse sprak met Jaap van Meijgaarden over het tekort aan vrijwilligers.