Kerkuil uitgevlogen

De Kerkuil is op 15 december uit Rotterdam naar ons teruggebracht en door Pieter uitgezet op z’n vindplaats in Voorschoten. Het uiltje is happy weer z’n eigen grondgebied ingevlogen. Het is goed weer, vandaag en de komende dagen, dus dat is mooi.

We hadden niet gedacht dat het herstel zo goed zou gaan. Toen ‘ie binnenkwam heeft hij drie dagen op z’n buik in het hok gelegen, niets gegeten. We hebben hem opgeknapt en het was heel fijn dat onze collega's in Rotterdam het laatste stukje revalidatie hebben gedaan. Voorschoten mag blij zijn dat er weer op muizen wordt gejaagd!

We hebben de lange rit Leiderdorp-Rotterdam-Zuid er graag voor over gehad en bedanken de collega's van vogelopvang "Karel Schot" voor hun hulp!

Het laatste nieuws is dat de andere uil, de ransuil, vanuit Rotterdam met een andere ransuil is uitgezet.