Crowdfunding nieuwe dierenambulance geslaagd!

We hebben fantastisch nieuws: vandaag is het streefbedrag van € 40.000,= voor de aanschaf van een nieuwe dierenambulance onverwacht overschreden.
De crowdfunding, die wij eind augustus startten en werd ondersteund met flyers, oproepen via social media, het benaderen van organisaties en berichten in de media, is dus al heel snel een succes geworden. Wij ontvingen al tal van giften, waarmee we een aardig eind op weg waren. Maar het eindbedrag was nog niet in zicht.
Gisteren werden wij benaderd door een bijzonder gulle gever, die ons vroeg welk bedrag er nog openstond. Vanwege de sympathie voor het werk onze organisatie en de noodzaak van vervanging van de ambulance liet de beller, die onbekend wenst te blijven, weten het nog openstaande bedrag aan ons te willen schenken! ❤️
Zo kan onze crowdfunding, veel sneller dan verwacht, succesvol worden afgesloten.
Bestuur, medewerkers en vrijwilligers van onze stichting zijn hier ontzettend dankbaar voor en bedanken iedereen die heeft geholpen om dit geweldige eindresultaat mogelijk te maken! 💝
Uiteraard zal het eventuele surplus van deze crowdfunding ook ten goede komen aan het dierenwelzijn in de regio Leiden.
Vanwege de levertijden van auto's zal de nieuwe dierenambulance waarschijnlijk begin volgend jaar in gebruik worden genomen.