Stichting ontvangt nieuwe transportauto van Praxis Leiderdorp

Vanmiddag overhandigde de eigenaar van Praxis Megastore Leiderdorp, Jan Kroese, ons de sleutels van onze nieuwe transportauto. Toen hij de 17 jaar oude voorganger een keer naast zich hoorde pruttelen, bedacht hij dat daar iets aan gedaan moest worden.
Het is niet de eerste keer dat Jan Kroese besloten heeft zijn hart te volgen en een transportauto aan een dierenorganisatie te schenken. Eerder deed hij dat al met de Stichting SPHOEK (=Spaanse Honden Ook Een Kans), die zwerfhonden opvangt in Spanje, welke meevliegen op het ticket van een passagier naar Nederland.
"Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe transportauto, een prachtig kerstcadeau", zegt voorzitter Jaap van Meijgaarden. "We zijn beperkt gehuisvest, waardoor we vrijwel dagelijks vogels en wilde dieren naar opvang elders in de regio moeten brengen en voor dat transport heb je niet een compleet ingerichte ambulance nodig. Deze transportauto is daarvoor meer dan welkom, ook omdat wij als gevolg van de sluiting van Wildopvang Zuid-Holland in Delft veel verder moeten rijden met wilde dieren die wij niet zelf mogen verzorgen. Daarnaast levert de vogelgriep ons ook extra ritten op en het ziet er naar uit dat dat permanent het geval zal zijn."
Namens bestuur, medewerkers en vrijwilligers, heel hartelijk dank!