Dierenambulance sluit om 9 uur ‘s avonds

Ondanks alle extra diensten en inspanningen van onze coördinatoren en vrijwilligers lukt het in de vakantieperiode niet om de roosters voor centralist, chauffeur en bijrijder geheel te vullen. Daarom hebben we vroeger in het jaar dan normaal besloten om de avonddienst in te korten. We willen niet dat er mensen omvallen. Dat betekent dat we, na overleg met de coördinatoren, besloten hebben om vanaf maandag 14 augustus om 9 uur ’s avonds te sluiten. Avonddiensten zijn nu de meest problematische diensten om te vullen. Op momenten dat er echt geen mensen beschikbaar zijn, zullen we moeten sluiten. We hopen dat dit zo min mogelijk nodig zal zijn, maar het is niet anders.
We hebben met zijn allen, bestuur, vaste medewerkers en vrijwilligers ons uiterste best gedaan om alle gaten te vullen, maar nu dreigen er mensen om te vallen. Dat kan niet en dat moeten we met elkaar niet laten gebeuren. Vandaar dat we dit besluit hebben moeten nemen.