Cheque voor dierenambulance

Afgelopen december ontving voorzitter Jaap van Meijgaarden van de Dierenambulance - Vogelasiel regio Leiden uit handen van voorzitter Maria Smits van Kringloopwinkel SOEK in Oegstgeest een cheque met het prachtige bedrag van € 1.500,=. Die overhandiging vond plaats tijdens de kerstviering van de vrijwilligers van die kringloopwinkel. Niet alleen de dierenambulance ontving een cheque. Ook de organisatoren van een kerstdiner voor alleengaanden ontvingen een cheque. Het is de gewoonte van de kringloopwinkel om de winst, die jaarlijks gemaakt wordt, uit te delen aan goede doelen. De dierenambulance is heel blij met deze geweldige cheque, want ondanks dat inmiddels alle gemeenten besloten hebben om de dierenambulance - vogelasiel financieel te gaan steunen, ziet het er helaas toch naar uit dat de exploitatie van de stichting voor het derde jaar op rij met een negatief resultaat zal sluiten.

Op de foto voorzitter Maria Smits, die de cheque overhandigt aan Jaap van Meijgaarden. De foto is gemaakt door Eef van Meerten, coördinator van het vogelasiel.